Vetericyn+HotSpot Antimicrob.Spray 237 ml

Vetericyn® Hot Spot Antimicrobial Spray on laajakirjoisesti antimikrobinen, kirvelemätön ja hajuton puhdistustuote ihovaurioille ja haavoille.
Kaikkien Vetericyn® -tuotteiden vaikuttava aine on laajakirjoisesti mikrobisidinen hypokloorihapoke (HOCl). Kaikki Vetericyn-tuotteet ovat täysin vaarattomia terveille kudoksille ja turvallisia myös nuoltuna tai nieltynä. Vetericyn -tuotteita voidaan käyttää kaikille eläinlajeille, myös eksoottisille eläimille.. Hot Spot Spray on turvallinen käyttää silmien ja limakalvojen läheisyydessä. Varoaika 0 vrk.
Hypokloorihapokkeen teho multiresistentteihin bakteerikantoihin ja jopa biofilmiin on osoitettu useissa tutkimuksissa. Hypokloorihapoke tehoaa kontaktissa mm. kaikkiin tavallisimpiin iho- ja haavainfektioita aiheuttavat bakteereihin (Staphylococcus aureus, E. coli, Pseudomonas aeruginosa); multiresistentteihin mikrobeihin (mm. MRSA, VRE), sieniin, hiivoihin, ja jopa joihinkin viruksiin sekä bakteerien itiöihin.
Pakkauskoko:
237 ml
Markkinoija:
Pia Pharma Oy
Tuotetta varastossa
45,90 €
193,67 € / 0.2370
Hot Spot Srayta voidaan käyttää hoitotuotteena Hot Spot- alueen puhdistuksessa, ihon paikallispuhdistuksessa sekä antimikrobisena puhdistustuotteena kaikissa haavan paranemisvaiheissa.
Leikkaa tai ajele karvat ja puhdista tarvittaessa karkea lika ja eritteet hoidettavalta alueelta. Käsittele vaurioalue suihkeella niin, että hoidettava alue kostuu kokonaan. Uusi käsittely 3-4 kertaa päivässä tai eläinlääkärin ohjeen mukaan. Käsittelyä jatketaan, kunnes alue on täysin parantunut.
Sopii allergikoille
Huoneenlämpö (+15C - +25C)