Ale

SUPER UBIKINONI Q10 60 KAPS

Super Ubikinoni Q10 on vahva ja monipuolinen ubikinonivalmiste, jossa on mukana B1-vitamiinia ja luontaista E-vitamiinia tukemassa ja tehostamassa ubikinonin toimintaa. Valmiste on tarkoitettu sydämen ja solujen hyvinvointiin. Tiamiini edistää sydämen normaalia toimintaa. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Tuote sopii käyttöön yhdessä statiinien kanssa. Se sopii myös jatkuvaan käyttöön. 

Ubikinonia suositellaan ikääntyville, koska elimistön kyky muodostaa ubikinonia heikentyy ikääntymisen yhteydessä. Ubikinonia suositellaan myös erityisesti statiinien käyttäjille, diabeetikoille, urheilijoille, väsyneille sekä toipilaille.

Valmiste on gluteeniton, laktoositon, maidoton ja sokeriton. Ei sisällä säilöntäaineita. 

Pakkauskoko:
60 KAPS
Markkinoija:
Suomen Bioteekki Oy
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 19,44 € Normaalihinta 24,30 €

Vahva ubikinonia sekä B1 ja E-vitamiineja sisältävä valmiste sydämen ja solujen hyvinvointiin. 

1–2 kapselia päivässä veden kera, mieluiten ruokailun yhteydessä. 

Täyteaine (mikrokristallinen selluloosa), seleenivalmiste, seleenimetioniini, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasviperäinen glyseroli), natriumseleniitti. 

Sokeriton, gluteeniton, laktoositon, maidoton

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ei suositella raskaana oleville.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:SUPER UBIKINONI Q10 60 KAPS
Arvostelusi