Nutridrink 2.0 kcal Aprikoosi 4X200 ml

Nutridrink 2 kcal mixpack - kaikki neljä makua samassa pakkauksessa! Metsämarja, aprikoosi, kaakaokaramelli ja mokka.

Nutridrink 2 kcal on kliininen ravintovalmiste, pirtelömäinen täydennysravintojuoma, joka sisältää runsaasti energiaa (400 kcal /plo), proteiinia (20 g proteiinia /plo) ja D-vitamiinia. Vähälaktoosinen, gluteeniton, halal.

Pakkauskoko:
4X200 ml
Markkinoija:
Danone Oy
Tuotetta varastossa
16,30 €
20,38 € / l

Nutridrink Protein 2.0 on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Sopii käytettäväksi lisäravinnoksi henkilöille, joilla energian ja proteiinin tarve on lisääntynyt.

Terveydenhuolto voi ohjata käyttämään proteiinipitoista täydennysravintovalmistetta, kun olet toipilaana tai sairaana, esim. syöpää sairastaessa tai kun ravintovarastot tarvitsevat täydennystä. Tällöin runsaammasta proteiininsaannista saattaa olla hyötyä.

Voidaan käyttää normaalin ruoan lisänä niille, joiden ravinnonsaanti ei ole riittävää. Nutridrink Protein 2.0 on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja soveltuu ainoaksi ravinnoksi.

Annostus: 1-2 pulloa päivässä muun ravinnon lisänä, 4-5 pulloa päivässä ainoana ravinnonlähteenä, tai lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeen mukaan.

Tärkeää: Ei suonensisäiseen eli parenteraaliseen käyttöön. Käytettävä lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjauksessa. Voi käyttää ainoana ravinnonlähteenä. Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Käytetään varoen 3-6-vuotiaille.

Ravintosisältö/100 ml:

Energia 200 kcal

Rasva 8,6 g

–tyydyttynyttä 0,88 g

Hiilihydraatit 21 g

-sokereita 16 g

Ravintokuitu 0 g

Proteiini 10,1 g

Suola 0,2 g

Vitamiinit

A-vitamiini 174 µg

D-vitamiini 5 µg

E-vitamiini 4,01 mg a-TE/ET 

K-vitamiini 11 µg

C-vitamiini 21 mg

Tiamiini (B1) 0,33 mg

Riboflaviini (B2) 0,37 mg

Niasiini 2,33(4,52) mg (mg NE)

Pantoteenihappo 1,1 mg

B6 -vitamiini 0,5 mg

Foolihappo 52,7 µg

B12 -vitamiini 0,8 µg

Biotiini 6,9 µg

Kivennäisaineet

Natrium 85 mg

Kalium 172 mg

Kloridi 83 mg (82A)

Kalsium 167 mg

Fosfori 156 mg

Magnesium 17

Rauta 3,3 mg

Sinkki 2,1 mg

Kupari 0,4 mg

Mangaani 0,2 mg

Molybdeeni 13 µg

Fluoridi 0,2 mg

Seleeni 11,7 µg

Kromi 7 µg

Jodi 38 µg

Lehmänmaidon proteiinit, vesi, glukoosisiirappi, sakkaroosi, kasviöljyt (rapsi- ja auringonkukkaöljy), kaliumsitraatti, emulgointiaine (soijalesitiini), aromiB,C, värit (karmiiniA, B (ammoniumsulfiittimenetelmän sokerikulööriB) aromiD, kaliumkloridi, koliinikloridi, värit (karmiini, kurkumiini)D, magnesiumvetyfosfaatti, natriumsitraatti, natrium-L-askorbaatti, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), ferrolaktaatti, sinkkisulfaatti, kupariglukonaatti, nikotiiniamidi, DL-a-tokoferyyliasetaatti, kalsium-D-pantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinihydrokloridi, mangaanisulfaatti, natriumfluoridi, riboflaviini, retinyyliasetaatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, kaliumjodidi, kromikloridi, natriummolybdaatti, natriumseleniitti, D-biotiini, fytomenadioni, kolekalsiferoli, syanokobalamiini.

A) Metsämarjanmakuisessa

B) Suklaa-karamellin makuisessa

C) Mokanmakuisessa

D) Aprikoosinmakuisessa

Allergeenit merkitty lihavoituna.

Ei sovellu alle 3-vuotiaille eikä potilaille, jotka kärsivät galaktosemiasta tai ovat yliherkkiä ravintosisällössä mainituille ainesosille. Käytetään varoen 3-6 -vuotiaille.

Säilytetään kuivassa paikassa (5-25°C), normaalissa huoneenlämmössä. Ravista hyvin ennen käyttöä. Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna 24 tuntia jääkaapissa. Maistuu parhaiten jääkaappikylmänä. Parasta ennen -päiväys merkitty pakkaukseen.

4 x 200 ml