FRONTLINE HomeGard aerosoli sumute 250 ml

Ulkoloisten torjuntasuihke kotitalouksille.
Pakkauskoko:
250 ml
Markkinoija:
Vetcare Oy
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
20,50 €
82,00 € / 0.2500
Tappaa puutiaiset sekä kirput ja kirppujen toukat.
Ei-pestävien huonekalujen ja kodin tekstiilien, kuten mattojen ja nojatuolien käsittelyyn.
Sopii käytettäväksi myös lattian ja seinien rakoihin.
Yksi pullo riittää noin 70 m² käsittelyyn.
Vaikutus kestää 6 kuukautta.

Frontline HomeGard on tarkoitettu käytettäväksi vain sisätiloissa ja vain ryömivien loiseläinten (puutiaiset ja kirput) torjuntaan. Älä käytä sitä ulkotiloissa tai lentäviin hyönteisiin.
Älä suihkuta suoraan eläimeen. Pidä kissat poissa vastakäsitellyiltä pinnoilta - Odota aineen kuivumista vähintään yksi tunti ja tuuleta hyvin.
Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.
Tuotetta ruiskutetaan 30 cm:n päästä 1,3 sekunnin ajan noin 1 m² alueelle (2,1 g/m²). Minimiaika kahden käsittelyn välillä on 6 kuukautta.
Ulkoloisten häätö sisätiloista:
Ennen asunnon käsittelyä hoida kaikki kotitalouden koirat ja kissat apteekeista saatavilla olevilla punkkien ja kirppujen torjuntaan tarkoitetuilla lääkkeillä esim. paikallisvaleluliuoksilla. Ei siis torjuntasuihkeella.
Imuroi huolellisesti ja säännöllisesti kaikki paikat, joissa lemmikkisi oleskelee. Pese lemmikkisi makuualusta, peitto ja muut tekstiilit 60 ºC ohjelmalla.
Vie lapset ja lemmikit etukäteen pois käsiteltävältä alueelta. Siirrä pois myös lemmikkien ruoka- ja juomakupit. Peitä akvaariot tiiviisti ja ota pumput pois päältä, kunnes huone on jälleen tuuletettu käsittelyn jälkeen.
Käsittele asuntosi FRONTLINE® HomeGardilla. Sulje kaikki ikkunat ja ovet ennen käyttöä. On suositeltavaa, että käsitellessäsi herkkiä materiaaleja kokeilet suihkuttaa aluksi pienelle alueelle samaa materiaalia. Suihkuta kevyesti kiiltäville pinnoille, jotta vältät tahrojen muodostumisen.
Käsittele yksi huone kerrallaan. Suihkuta käsiteltävälle pinnalle 30 cm päästä n. 1-2 sekuntia/m². Käsittele kaikki alueet, jossa lemmikkisi on oleskellut. Käsittele huolellisesti jalkalistat, kaikki raot ja halkeamat, kaikki pehmeät huonekalut, matot (myös mattojen alta) ja lemmikkien korit (ei kissan). Myös auton sisätilat kannattaa käsitellä.
Älä mene käsiteltyyn tilaan seuraavan tunnin aikana tai ennen kuin käsitellyt pinnat ovat kuivuneet. Tämän jälkeen huolehdi tuuletuksesta.
Ennaltaehkäise. Huolehdi koirien ja kissojen säännöllisestä ulkoloishäädöstä.
Tehoaineet: Permetriini 1,77 g/kg, S-metopreeni 0,0225 g/kg.
Muu kuin tehoaine: Propan-2-oli, n-butaani, propaani, isobutaani.
Valmiste sisältää permetriiniä, ja voi siten aiheuttaa allergisen reaktion. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Poista ruoka ja juoma ennen käsittelyä käsiteltävästä tilasta. Älä käytä pinnolla, jotka ovat elintarvikkeiden ja juomien lähellä, ja jotka voivat joutua kosketuksiin niiden kanssa. Älä syö tai juo samaan aikaan käsittelyn aikana.
Älä suihkuta suoraan eläimeen. Pidä kissat poissa vastakäsitellyiltä pinnoilta - Odota aineen kuivumista vähintään yksi tunti ja tuuleta hyvin.
Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

250 ml metallinen aerosolipullo riittää n. 70 m2 käsittelyyn.