Lääke

CALCICHEW APPELSIINI purutabletti 500 mg 100 kpl

Calcichew 500 mg -purutabletit sisältävät kalsiumia, joka on luun muodostuksen kannalta tärkeä aine. Niitä käytetään kalsiumin puutteen hoitoon ja ehkäisyyn sekä osteoporoosihoidon tukena.
Vaikuttava aine:
kalsiumkarbonaatti
Pakkauskoko:
100 kpl
Markkinoija:
Orifarm Healthcare Oy
Tuotetta varastossa
10,77 €
Calcichew appelsiini 500 mg -purutabletit sisältävät kalsiumia, joka on luun muodostuksen kannalta tärkeä aine. Niitä käytetään kalsiumin puutteen hoitoon ja ehkäisyyn sekä osteoporoosihoidon tukena. Lääkärin määräämänä voidaan käyttää myös fosfaatin sitojana, jos veressä on runsaasti fosfaattia. Yksi Calcichew-purutabletti sisältää 500 mg kalsiumia.
Suositeltu annos aikuisille on 500–1500 mg kalsiumia päivässä.
Suositeltu annos lapsille on 500–1000 mg kalsiumia päivässä.
500mg kalsiumkarbonaatti
Makeutettu ksylitolilla (E967), isomaltilla (E953) ja sukraloosilla (E955).
Jos sinulla on muita sairauksia tai yliherkkyyksiä tai jos käytät muita lääkkeitä, varmista lääkkeen sopivuus pakkausselosteesta, apteekista tai lääkäriltäsi
Lääkkeellä ei ole mainittu yleisiä haittavaikutuksia
Lisää harvinaisempia haittavaikutuksia pakkausselosteessa
Kalsiumkarbonaattia voidaan käyttää raskauden aikana. Päivittäinen kalsiumin saanti (sekä ruuasta että kalsiumlisästä) ei saisi ylittää 2500 mg:aa.
Kalsiumkarbonaattia voidaan käyttää imetyksen aikana. Kalsium erittyy rintamaitoon, mutta terapeuttisia annoksia käytettäessä sen ei odoteta vaikuttavan imetettävään vastasyntyneeseen.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)