Verruxin Freeze syylänpoistaja jäädytyshoito 50 ml

Frysningsmetod för vårtborttagning i händerna och fötterna.

Paketstorlek:
50 ml
Marknadsförare:
Karo Pharma Oy – A Karo Healthcare company
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
30,35 €
607,00 € / l

Frysningsmetod för vårtborttagning i händerna och fötterna. Verruxin® Freeze fryser behandlingsområdet omedelbart från vårtans yttre till rot under ett par sekunder. De flesta vårtorna lossnas och försvinner efter 10-14 dagars behandling.

  1. Placera skumcylinder i applikatorn i flaskans övre del.
  2. Håll flaskan rakt uppåt och placera skyddskork på applikatorn. Korken har en skyddsmekanism med ON- och OFF-markeringar. Mekanismen kan aktiveras endast i ON-position. Aktivera applikatorn genom att rikta pilen i applikatorns plastbotten åt ON-linje.
  3. Flaskan ska vändas upp och ner innan den kan aktiveras. Vänd om flaskan så att kork med skumcylindern vilar mot bordet. Håll aktiveringskorken med en hand och tryck neråt med annan under 1 sekund.
  4. Håll aktiveringskork mot bordet med en hand och lösa flaskan med annan. Akta dig så att du inte trycker ner korken.

Förpackningen innehåller 12 stycken engångsapplikatorer för 12 behandlingsgånger.

En blandning av dimetyleter och gasol.

CE-märkt medicinteknisk produkt.

För barn och vuxna över 4 år. Lämpar sig inte för diabetiker.

Inte för gravida och ammande kvinnor.


  1. Håll flaskan i handen och placera svampens kant i vårtens mittpunkt. VIKTIGT: trycka lätt och stadigt och säkerställ att svampen stannar mot vårtan genom hela behandlingen.
  2. Förvara produkten hygieniskt och säkert utan risk för läckage genom att säkerställa att ingen vätska finns i korken och sedan placera den på flaskan. Kolla att OFF-märket är mot pilmärket i flaskbotten. Tryck sedan ner korken.