DENTIPLUS LAKRITSI 180 tabl

De inhemska Dentiplus sugtabletterna med lakritssmak hjälper mot muntorrhet och understödjer mun- och tandhälsan. Unika Dentiplus ökar en försvagad salivutsöndring, förstärker tandemaljen och sätter stopp för syraattacken efter en måltid. En mångsidig sugtablett med bland annat xylitol och alla de mineraler som behövs för tandemaljen. Innehåller varken äppelsyra eller acesulfam K. Sockerfri, laktosfri. Innehåller varken mjölk eller gelatin. Innehåller ej beståndsdelar av glutenhaltiga sädesslag. Lämpar sig för veganer. 

En torr mun, och till och med en lätt nedsatt salivutsöndring, utgör en stor risk för tandhälsan. Besvär med muntorrhet ökar med stigande ålder, men problemet kan också förekomma hos yngre vuxna. Dentiplus Lakritsi lämpar sig särskilt för den med torr mun. Sugtabletterna känns behagligt sammetslena i munnen.

Paketstorlek:
180 tabl
Marknadsförare:
Suomen Bioteekki Oy
Tuotetta varastossa
20,05 €
148,52 € / kg

Dentiplus sugtabletterna med lakritssmak hjälper mot muntorrhet och understödjer mun- och tandhälsan. Unika Dentiplus förstärker tandemaljen, sätter stopp för syraattacken efter en måltid och ökar en försvagad salivutsöndring.

1 tablett 3-6 gånger per dag. Låt tabletten långsamt smälta i munnen efter tandborstningen och efter maten. 

Sötningsmedel (xylitol och sorbitol), fyllnadsämne (karboxymetylcellulosa), kalciumkarbonat, naturlig lakritsarom, natriumsalt av ortofosforsyra, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror och kiseldioxid), zinkaskorbat, natriumfluorid. Sötad med xylitol och sorbitol. 

Socker-, gluten-, laktos-, mjölk- och gelatinfri

Ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Doseringen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur skyddad mot ljus och fukt. Förvaras oåtkomligt för barn. Överdriven användning kan ha laxerande effekter.

Kan användas under graviditet och amning

Write Your Own Review
Du recenserar:DENTIPLUS LAKRITSI 180 tabl
Ditt betyg